Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook PSV aast op Kolbeinn Sigthorsson


9 juni 2011 - PSV hoopt op korte termijn niet alleen Stijn Schaars maar ook Kolbeinn Sigthorsson van AZ over te nemen. Technisch directeur Marcel Brands is gecharmeerd van de IJslandse aanvaller.

Al geruime tijd zijn er onderhandelingen tussen AZ en Ajax over Sigthorsson, mocht dat niets worden dan heeft AZ interesse. 'Sigthorsson heeft aangegeven dat Ajax zijn eerste keus is. Daarop hebben wij niets meer ondernomen', zegt Brands in De Telegraaf. 'We hebben wel naar beide spelers, Schaars en Sigthorsson, geïnformeerd. We weten wat AZ verlangt. Maar we gaan nu eerst kijken of we er met Stijn Schaars zelf kunnen uitkomen.'

Tot dusver wil Ajax niet verder gaan dan een bod van ongeveer 3 miljoen euro. AZ verlangt juist een transfersom van 5 miljoen euro. Sigthorsson heeft in ALkmaar nog een contract tot de zomer van 2012.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!