Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje oefent mogelijk tegen Zwitserland


9 juni 2011 - Het Nederlands Elftal speelt op vrijdag 11 november mogelijk een oefeninterland tegen Zwitserland. De wedstrijd zal worden gespeeld in de Amsterdam ArenA en zal om 20.30 uur aanvangen.

De voorwaarde is wel dat beide teams niet de playoffs moeten spelen voor EK-kwalificatie. Vrijdag 11 en dinsdag 15 november staan namelijk als speeldata op het programma voor de laatste tickets voor het EK 2012 dat zal worden gehouden in Polen en de Oekraïne.

Waar Oranje freewheelend en zonder playoffs het EK lijkt te gaan halen is het bij Zwitserland een ander verhaal. Het staat momenteel op een derde plaats in Groep G met slechts vijf punten uit vijf duels. De achterstand op de koplopers Engeland en Servië bedraagt zes punten. Op 15 november speelt Oranje ook een interland, dan is in Hamburg aartsrivaal Duitsland de tegenstander.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!