Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV raakt Dzudzsak kwijt aan Anzhi


12 juni 2011 - Balazs Dzsudzsak vertrekt zoals verwacht uit de Eredivisie. De Hongaarse buitenspeler gaat zijn geluk beproeven bij de nummer vier van Rusland: Anzhi Makhachkala. Dzsudzsak tekende in Dagestan een contract voor vier seizoenen.

De ambities van Anzhi zijn bijzonder groot. In het afgelopen jaar werden onder andere Diego Tardelli, Roberto Carlos en Mbark Boussoufa met miljoenencontracten naar Dagestan gelokt. Het lijkt zich uit te betalen want inmiddels staat Anzhi op een vierde plaats in de Russische competitie.

"We verliezen met Balazs een heel goede speler met een hoog rendement", aldus technisch manager Marcel Brands van PSV op de website van de Eindhovense club. "Hij heeft zich onder Fred Rutten sterk ontwikkeld en internationaal in de kijker gespeeld. Het moment van een transfer zat eraan te komen, al is deze club misschien een onverwachte keuze."

PSV doet geen uitlatingen over de transfersom van de Hongaar. Eerder werd gespeculeerd over een transfersom van maar liefst veertien miljoen euro. Als vervanger van Dzsudzsak zijn onder andere Assaidi (SC Heerenveen) en Wijnaldum (Feyenoord) in beeld.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!