Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Boy Waterman kiest voor Duits avontuur


13 juni 2011 - Boy Waterman vervolgt zijn loopbaan in Duitsland. De 27-jarige doelman tekende een tweejarig contract bij Alemannia Aachen. Het afgelopen seizoen kwam Waterman op huurbasis uit voor De Graafschap. De Superboeren hadden de doelman graag willen behouden nu zijn contract bij AZ afliep.

Waterman blijft echter niet met De Graafschap actief in de Eredivisie maar gaat voetballen in de Tweede Bundesliga. "Boy was enkele jaren terug hét talent onder de Nederlandse keepers. Hij heeft de laatste seizoenen heeft constant gespeeld. Voor ons was het belangrijk dat we bij het aantrekken van een nieuwe doelman, een keeper vonden die ritme heeft en niet lange tijd op de bank heeft plaatsgenomen", aldus sportief directeur Erik Meijer op de website van Alemannia Aachen.

"Alemannia is een ambitieuze, gemotiveerde club. Dat was voor mij het belangrijkste", zo stelde Waterman. "Ik ga er van uit dat we een goed seizoen zullen spelen." Eerder werd al duidelijk dat Bas Sibum voor de Duitse club zou gaan spelen. Hij maakt transfervrij de overstap van NEC.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!