Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Malaga ook rond met Joris Mathijsen'


15 juni 2011 - In navolging van Ruud van Nistelrooy gaat ook Joris Mathijsen aan de slag bij het Spaanse Malaga, zo meldt het Franse persbureau AFP. Mathijsen zou in Malaga voor twee seizoenen tekenen.

Eerder werd duidelijk dat Hamburger SV zou meewerken aan een eventuele transfer van Joris Mathijsen ondanks een nog doorlopend contract tot de zomer van 2012. De nieuwe technische man Frank Arnesen is van plan een nieuw jong elftal op te bouwen en daar paste de 31-jarige Mathijsen niet in.

Bij Malaga was de voormalig speler van Willem II en AZ echter meer dan welkom. Malaga eindigde het afgelopen seizoen op een elfde plaats in de Primera Division maar wil komend seizoen mede door de komst van Arabische investeerders naar de Spaanse subtop. Ruud van Nistelrooy en de Spaanse international Monreal werden al aangetrokken. Op korte termijn hoopt Malaga ook op namen als Jérémy Toulalan, Lucho Gonzalez en Joaquín.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!