Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Michael Lamey duikt op bij Wisla Krakow


15 juni 2011 - Michael Lamey is opgedoken in de Poolse competitie. De 31-jarige verdediger heeft een contract voor een seizoen met een optie op nog een jaar getekend bij Wisla Krakow, de club van Robert Maaskant.

In navolging van Kew Jaliens (AZ) heeft de Poolse topclub nu opnieuw de beschikking gekregen over een ervaren verdediger. Lamey kwam het afgelopen seizoen uit voor Leicester City. Eerder speelde Lamey onder andere voor RKC Waalwijk, PSV, AZ, MSV Duisburg en Arminia Bielefeld.

"Ik ken Jaliens en Maaskant uit de Nederlandse competitie. Ik heb nooit met ze gewerkt, maar wel met mijn team tegen ze gespeeld", aldus Lamey op de website van Wisla Krakow. Door de komst van het EK van 2012 naar Polen heeft het voetbal in het land een enorme boost gekregen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!