Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Leroy Fer twijfelt over toekomst


17 juni 2011 - Leroy Fer twijfelt over zijn toekomst bij Feyenoord. De middenvelder zal na zijn vakantie een keuze maken uit een aantal serieuze aanbiedingen of alsnog een langer verblijf in Rotterdam. Tot dusver neigt Fer volgens De Telegraaf naar een transfer omdat hij onvoldoende overtuigd is dat hij zich in De Kuip verder kan ontwikkelen.

Fer heeft in Rotterdam-Zuid nog een contract tot de zomer van 2012. Wil Feyenoord nog iets verdienen aan haar zelf opgeleide middenvelder dan moet het komende zomer gebeuren. Op sportieve gronden wil Fer volgens De Telegraaf nadenken over een transfer. Onder andere FC Twente heeft in Rotterdam aangeklopt voor Fer. Ook uit het buitenland is veel interesse. Geïnteresseerde club zullen minimaal vijf miljoen euro op tafel moeten leggen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!