Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Willem II en NAC grijpen naast Lasnik'


19 juni 2011 - Jurgen Streppel lijkt komend seizoen geen beroep te kunnen doen op Andreas Lasnik. De Oostenrijkse middenvelder heeft nog tot 1 juli de tijd een nieuwe club te vinden en staat anders tegen een verminder salaris nog een seizoen in Tilburg onder contract.

NAC Breda had meer dan gewone interesse in de vrije trappen specialist. Niet een langer verblijf of NAC Breda lijken volgend seizoen tot de opties te behoren maar de Tweede Bundesliga. Lasnik kan een contract tekenen bij 1860 Munchen dat samen met grote broer Bayern in de Allianz Arena speelt.

Update 13.00 uur: Willem II heeft op haar website kenbaar gemaakt dat Andreas Lasnik geen gebruik zal maken van zijn optie om het contract met een jaar te verlengen. Lasnik gaat dus op zoek naar een nieuwe club. Ook Juha Hakola maakt geen gebruik van de optie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!