Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lasse Schone wil weg bij NEC


20 juni 2011 - Lasse Schone heeft bij NEC kenbaar gemaakt de club graag deze zomer te verlaten. De aanvallende middenvelder uit Denemarken heeft in Nijmegen nog een contract voor een jaar. NEC zou zodoende nu nog een transfersom voor de 25-jarige Deen kunnen opstrijken.

Feyenoord zou Schone hoog op het verlanglijstje hebben staan mochten Wijnaldum (FC Twente en PSV) of Leroy Fer (FC Twente) De Kuip verlaten. Volgens het Algemeen Dagblad denkt NEC aan een transfersom van 1 miljoen euro.

'Er is steeds meer interesse voor Lasse,' zegt zaakwaarnemer Rob Groener in het Algemeen Dagblad. 'Maar van Feyenoord hebben wij tot op heden nog niets gehoord. Of Lasse naar de Kuip zou willen verhuizen? Dat hangt helemaal af van de plannen en mogelijkheden die Feyenoord voor de komende jaren heeft. Dat zouden wij moeten aanhoren. Hij heeft natuurlijk eerder met Mario Been samengewerkt, die kent hem dus heel goed. In algemeenheid is het zo dat Lasse deze zomer open staat voor een vertrek uit Nijmegen, maar of Feyenoord een optie voor hem is, is nog onduidelijk.'

Feyenoord zou de transfersom zelf niet kunnen financieren. Het heeft daarbij de hulp van de Vrienden van Feyenoord nodig. Eventuele miljoenenopbrengsten van Fer en Wijnaldum gaan direct in de sanering van de schulden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!