Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV biedt op Strootman en Mertens


20 juni 2011 - PSV heeft een bod neergelegd bij FC Utrecht van 10 miljoen euro voor Kevin Strootman en Dries Mertens. Het bod is door de Domstedelingen al afgewezen. Eerder had FC Utrecht al een prijskaartje van 9 miljoen euro aan Strootman gehangen.

'Ik ga er niet omheen draaien; PSV wil ze allebei hebben', zegt technisch directeur Foeke Booy van de Domstedelingen in gesprek met Voetbal International. 'Wij vinden het bod te laag en hebben PSV voorgesteld om voor één van beiden te gaan. We gaan ons nu allebei beraden.'

Eerder verkocht PSV haar Hongaarse buitenspeler Balázs Dzsudzsák voor 14 miljoen euro aan het Russische Anzhi Makhachkala. Een gedeelte van dat geld wil PSV nu besteden op de Nederlandse transfermarkt. Eerder werd Georginio Wijnaldum (Feyenoord) al gelinkt aan de Eindhovense club.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!