Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC hoopt op Biemans en Vukovic


21 juni 2011 - Roda JC Kerkrade hoopt op korte termijn twee spelers uit het Brabantse land te verleiden voor een avontuur in de Limburgse heuvels. Het gaat om Jagos Vukovic (PSV) en Bart Biemans (Willem II) die de defensie van Roda JC compleet moeten maken. Roda JC was op zoek naar een vervanger voor aanvoerder Davy de Fauw die naar Zule Waregem vertrok.

De 23-jarige Vukovic wordt komend seizoen gehuurd van PSV zonder een optie tot koop. "Het salaris dat hij in Eindhoven verdient is voor Roda JC niet op te hoesten. Met deze constructie voor een jaar zijn alle partijen goed uit", aldus Gerard Wielaert, technisch directeur van Roda, in gesprek met Voetbal International.

De eveneens 23-jarige Biemans komt transfervrij over van Willem II waar hij een aflopende verbintenis had. Willem II had de speler graag willen behouden maar Biemans kiest voor een langer verblijf in de Eredivisie. Wielaert: "Bart heeft, net als wel meer spelers van Willem II, een niet zo rooskleurig seizoen achter de rug, maar is een speler met veel potentie."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!