Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ en Espanyol eens over Moreno


22 juni 2011 - Hector Moreno vervolgt zijn loopbaan in de Primera Division. AZ en Espanyol zijn het eens geworden over de transfervoorwaarden. Eerder werd Moreno het zelf al met Espanyol eens over een vijfjarig contract.

De 23-jarige Moreno had in Alkmaar nog een verbintenis tot de zomer van 2014. De verwachting is dat het vertrek van Moreno AZ een transfersom van tussen de 3 en 4 miljoen euro zal opleveren. Moreno speelt sinds januari 2008 voor AZ. In Alkmaar groeide Moreno uit tot een gewaardeerde basiskracht. Voor Mexico groeide hij uit tot een vaste kracht voor het nationale team. De transfer is onder voorbehoud van een aantal betalingsvoorwaarden waaraan Espanyol de komende dagen moet voldoen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!