Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC hoopt Leonardo deze zomer te lozen


22 juni 2011 - NAC Breda hoopt deze zomer afscheid te nemen van Leonardo. Met een salaris van 500.000 euro drukt de Braziliaanse aanvaller te zwaar op de begroting. NAC Breda zou volgens Voetbal International zelfs overwegen de speler transfervrij te laten gaan.

Niet alleen het forse jaarsalaris van Leonardo staat NAC Breda niet aan. Ook het gedrag van de oud-speler van Feyenoord en Ajax zorgt voor steeds meer irritatie binnen de spelersgroep en de technische staf onder leiding van trainer John Karelse. Leonardo ligt in Breda echter nog tot de zomer van 2013 vast.

Er is volgens NAC 'sluimerende interesse' maar tot een concreet bod kwam het nog niet. NAC Breda zou overwegen de speler transfervrij te laten gaan om zo ruimte te maken voor de komst van 1 of 2 transfervrije spelers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!