Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax en AZ naderen akkoord Sigthorsson


25 juni 2011 - Ajax en AZ zijn elkaar genaderd in het spel van vraag en aanbod rond Kolbeinn Sigthorsson. Frank de Boer stelt in De Telegraaf zelfs dat een transfer een kwestie van tijd zal zijn. De Boer in De Telegraaf: "Het bod voor de IJslander is verhoogd en partijen zijn er bijna uit. Op wat kleine dingetjes na."

Ondanks een mogelijk akkoord kan De Boer niet snel beschikken over de aanvaller. Met IJsland is Sigthorsson actief op het EK onder 21 jaar in Denemarken vervolgens wacht hem nog een welverdiende vakantie. Dinsdag tijdens de eerste training zal Sigthorsson zodoende nog niet van de partij zijn. Dat geldt ook voor de Zuid-Afrikaanse middenvelder Thulani Serero. De middenvelder heeft nog niet de benodigde papieren om in Nederland aan de slag te gaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!