Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC en Red Bull eens over Leonardo


25 juni 2011 - AZ en Red Bull Salzburg zijn het eens over de verhuur van Leonardo aan de Oostenrijkse topclub. Red Bull Salzburg heeft ook een optie tot koop genomen. Een overeenkomst tussen Leonardo en de Oostenrijkse club over de persoonlijke voorwaarden van de aanvaller wordt snel verwacht.

Technisch directeur Jeffrey van As in gesprek met Breda Vandaag: "Het lijkt erop dat het goed gaat komen. Hij is nu daar. Ik wens hem alle goed in Oostenrijk. Ik hoop dat hij ze kampioen maakt. Hij is 28. Zijn beste jaren moeten nog komen."

Bij een vertrek van Leonardo zorgt dat voor mogelijkheden voor NAC Breda. Van As: "Natuurlijk. Als er een speler vertrekt, is er ruimte voor een nieuwe. Het is aan ons om daar creatief mee om te gaan en de selectie wat breder te maken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!