Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles contracteert Luis Pedro


25 juni 2011 - Luis Pedro maakt de overstap van Go Ahead Eagles naar Heracles Almelo. Onder voorbehoud van een medische keuring zal de 21-jarige aanvaller een tweejarig contract tekenen met een optie op nog een seizoen.

Pedro doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en zou in Rotterdam-Zuid ook zijn debuut maken in het betaald voetbal. Na enkele invalbeurten in het eerste elftal werd Pedro door Feyenoord verhuurd aan Excelsior war hij 10 keer scoorde in 17 duels. Het afgelopen seizoen kwam Pedro in actie voor Go Ahead Eagles waar hij 14 keer scoorde in 27 duels.

"Luis is een talentvolle buitenspeler, een scorende speler ook", aldus directeur Nico-Jan Hoogma op de website van Heracles Almelo. "We zijn blij met zijn komst, hij zal de concurrentie op de flanken aangaan."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!