Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse en ADO nog niet eens over Van den Brom


26 juni 2011 - Vitesse en ADO Den Haag hebben nog steeds geen overeenstemming bereikt over de afkoopsom voor trainer John van den Brom. De Arnhemse club is al wel tot een akkoord gekomen met Van den Brom die bij Vitesse voor twee jaar kan tekenen.

Achter de schermen speelt zich echter een keihard spel af over de prijs voor de coach uit Amersfoort. "Gesprekken zijn gaande, maar een acceptabel voorstel ontbreekt. Het zou kunnen dat John zich maandag daarom gewoon moet melden in Den Haag. Daar moet hij dan maar even overheen stappen, want ik zie echt geen alternatief. We zijn afhankelijk van Vitesse", zegt eigenaar Mark van der Kallen tegenover Omroep Gelderland.

"Wij zijn natuurlijk overvallen", vervolgt Van der Kallen. "Als Vitesse en John zich aan de regels hadden gehouden die overal bekend zijn, was dit niet nodig geweest. Dit is een vervelende en moeilijke situatie. Het is ook absoluut niet zo dat Maurice Steijn de nieuwe trainer wordt. Daar moet binnen het bestuur nog over gesproken worden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!