Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nieuw bod PSV op Mertens en Strootman


27 juni 2011 - PSV heeft het bod op Dries Mertens en Kevin Strootman verhoogd van 10 naar 12 miljoen euro. Ook dit bod is door FC Utrecht geweigerd. Volgens Voetbal International denken de Domstedelingen aan een bedrag van 16 miljoen euro. Nieuwe gesprekken tussen beide clubs lopen.

PSV heeft door de nieuwe kapitaalinjecties, het afscheid nemen van een aantal dure krachten maar ook niet te vergeten de transfer van Balasz Dzsudzsak voldoende financiele middelen om de markt op te gaan. Bij voorkeur doet PSV dat in de Nederlandse Eredivisie. Probleem is dat FC Utrecht niet zo nodig hoeft te verkopen, zeker niet na het vertrek van Ricky van Wolfswinkel naar Sporting Lissabon.

Ondertussen is FC Utrecht al wel stilletjes op zoek naar versterking. FC Utrecht heeft zich officieel bij SC Heerenveen gemeld voor Geert Arend Roorda. Roorda maakte het afgelopen half jaar indruk op huurbasis bij Excelsior. De middenvelder heeft nog een eenjarig contract in Friesland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!