Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord is Dost nog niet vergeten


28 juni 2011 - De technische staf van Feyenoord heeft slechts een wens. De club hoopt Bas Dost te kunnen verleiden voor een overstap van SC Heerenveen naar Feyenoord. Hiervoor hebben de Rotterdammers wel hun trouwe investeerders nodig omdat men zelf niet de transfermarkt op kan gaan.

Het bijspringen van investeerders ligt volgens het Algemeen Dagblad redelijk gevoelig omdat de afgelopen jaren nieuwe spelers vooral mislukten. Volgens het Algemeen Dagblad bestaat het wensenlijstje van Feyenoord deze zomer enkel uit Bas Dost en Lasse Schone. Laatsgenoemde komt in beeld wanneer Leroy Fer en Georginio Wijnaldum uit Rotterdam-Zuid zouden vertrekken.

De komst van Bas Dost zou de Rotterdammers een enorme boost geven. Niet voor niets noemde Martin van Geel de aanvaller van SC Heerenveen onlangs nog 'de ideale spits voor Feyenoord'. Met Dost zou het weer kunnen mee spelen om Europees voetbal zo is de verwachting in De Kuip.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!