Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jong-a-Pin op proef bij Odense BK


29 juni 2011 - Calvin Jong-a-Pin kan zijn loopbaan mogelijk vervolgen in de Deense competitie. De linksback is op proef bij Odense BK, dat eerder al Morten Skoubo (Roda JC) uit de Eredivisie opviste. Odense wil komend seizoen een serieuze aanval starten op de absolute topclub van het land: FC Kopenhagen.

"Calvin speelt aan de linkerkant en kan misschien ook centraal acteren", zo staat in een verklaring op de website van Odense. "We krijgen nu de kans om hem te zien trainen en hij heeft de mogelijkheid om ons te leren kennen." De 24-jarige Jong-a-Pin is transfervrij nadat zijn contract bij SC Heerenveen afliep. De Friezen kwamen er met Jong-a-Pin financieel niet uit om een nieuwe verbintenis af te sluiten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!