Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord doet Fer ultieme aanbieding


30 juni 2011 - Leroy Fer kan binnen 24 uur een ultieme aanbieding van Feyenoord verwachten. "Voor Feyenoordbegrippen zoeken we de grens op," aldus technisch directeur Martin van Geel tegenover De Telegraaf.


Feyenoord wil voorkomen dat na Georginio Wijnaldum ook Leroy Fer uit Rotterdam-Zudi vertrekt. Van Geel: "We kunnen niet tegen elk bod nee zeggen, maar één speler weg is voldoende." Bij de aanstaande transfer van Wijnaldum zal Feyenoord 5 miljoen euro opstrijken voor het nog een jaar doorlopende contract. Daarnaast bespaart het natuurlijk ook het salaris van Wijnaldum uit.

"We doen Leroy Fer een ultieme aanbieding en dan kijken we hoe hij daarop reageert," aldus Van Geel. "We wilden sowieso een van de twee spelers houden. Als een groot talent hier vertrekt, hebben we liever dat hij bij een buitenlandse club tekent dan bij een concurrent."

FC Twente is nog altijd in de markt voor Fer. Van Geel: „De situatie van Feyenoord is niet de sterkste. Dat moet dus snel veranderen. Maar als mensen denken dat onze toptalenten zomaar bij Feyenoord kunnen vertrekken, hebben ze het mis."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!