Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twee nieuwe spelers voor Vitesse


1 juli 2011 - Vitesse heeft haar eerste twee versterkingen voor komend seizoen binnen. Het gaat om de Servisch international Radosav Petrovic (Partizan Belgrado) en Renato Ibarra (El Nacional), een groot talent uit Ecuador.

Petrovic is een 18-voudig international van ServiŽ die de afgelopen drie seizoenen uitkwam voor Partizan Belgrado. In 2009 pakte de 22-jarige middenvelder met die club nog de dubbel. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de onderhandelingen. Petrovic stond in de belangstelling van een handvol clubs uit de grote voetballanden maar kiest voor de ambities van Vitesse. Volgens Servische media is er een transfersom van 3 miljoen euro gemoeid met de overgang van Petrovic.

De 20-jarige Ibarra komt over van El Nacional uit Ecuador. De aanvaller moet nog wel zelf overeenstemming met Vitesse bereiken, ook moet hij nog medisch gekeurd worden. "Ibarra is een heel groot talent uit Zuid-Amerika. Hij is een rechteraanvaller maar kan ook uitstekend als rechtermiddenvelder uit de voeten", aldus technisch directeur Ted van Leeuwen op de website van Vitesse. Ibarri is tot eind augustus met Ecuador onder 20 actief op het WK onder 20 in Colombia.

Vitesse wordt door Omroep Geldelrand gelinkt aan doelman Marko Meerits. De 19-jarige Meerits is international voor Estland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!