Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dwight Tiendalli toch langer bij FC Twente


1 juli 2011 - Dwight Tiendalli blijft alsnog aan bij FC Twente. Aanvankelijk kwamen beide partijen er niet uit. Vandaag tekende Tiendalli een nieuw 1-jarig contract. Tiendalli speelde de afgelopen twee seizoenen 44 competitieduels voor FC Twente.

Tiendalli op de website van FC Twente: "Ik ben blij dat ik ook komend seizoen speel voor FC Twente, want ik heb het hier uitstekend naar mijn zin. Nadat ik een goed gesprek heb gehad met de nieuwe trainer Co Adriaanse zijn we er snel uitgekomen. Adriaanse kent mij nog uit de jeugd van Ajax en gaf aan mij graag bij de selectie te hebben komend seizoen, daaruit spreekt vertrouwen en dat is voor mij belangrijk. De onderhandelingen hebben uiteindelijk maar kort geduurd."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!