Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Goed gesprek Utrecht met Toornstra


2 juli 2011 - Timothy Derijck lijkt niet naar FC Utrecht te verkassen, de eisen van de Belgische verdediger van ADO Den Haag zijn de Domstedelingen te gortig, zo meldt het Algemeen Dagblad. Wel had FC Utrecht donderdag een bijzonder goed gesprek met Jens Toornstra.

De 22-jarige Toornstra brak het afgelopen seizoen definitief door. FC Utrecht wil de middenvelder nu maar al te graag naar de Domstad halen. De club is al met ADO Den Haag in gesprek over de transfervoorwaarden. Daarnaast lopen er ook nog altijd gesprekken met SC Heerenveen over Geert-Arend Roorda.

Het is nog niet zeker of FC Utrecht haar interesse in Steve De Ridder verder al opvolgen. Een bod van naar verluidt 1 miljoen euro werd reeds afgewezen door De Graafschap. De Superboeren denken aan een transfersom van 1,5 miljoen euro voor het nog een jaar doorlopende contract van de Belgische aanvaller. Eerder haakten AZ en Zulte Waregem al voorlopig af.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!