Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Moeliker kiest voor Stormvogels Telstar


14 juni 2003 - Stormvogels Telstar heeft ook volgend jaar een talentvolle doelman in haar goal. De club is er in geslaagd Kevin Moeliker voor twee seizoenen met een optie voor een extra seizoen vast te leggen. Moeliker had een aflopend contract bij NEC.

Stormvogels Telstar heeft ook volgend jaar een talentvolle doelman in haar goal. De club is er in geslaagd Kevin Moeliker voor twee seizoenen met een optie voor een extra seizoen vast te leggen. Moeliker had een aflopend contract bij NEC.

De 23 jarige Moeliker speelde dit seizoen op huurbasis voor Helmond Sport. In het begin was hij nog de tweede doelman achter Mark Zegers maar na ongeveer een derde van de Gouden Gids Divisie kreeg Moeliker zijn kans. Inmiddels behoort hij tot de betere keepers van de Gouden Gids Divisie, iets wat onze columns en ex-topkeeper Piet Schrijvers onderstreept.

De eerste doelman van Stormvogels Telstar, Dorus de Vries, vertrekt deze zomer naar ADO Den Haag en zodoende moest men op zoek naar een nieuwe doelman. Telstar wil nog enkele spelers voor volgend seizoen aantrekken, men richt zich nog op linkervleugelverdediger, een rechter- en een linkerspits.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!