Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Huub Stevens lonkt naar Feyenoord


15 juli 2011 - Mario Been vertrok eerder deze week bij Feyenoord en daarom moet de club op zoek naar een nieuwe trainer. Huub Stevens zou de vacante positie in De Kuip wel zien zitten, zo meldt hij in het Algemeen Dagblad.

"Ik ben niet benaderd dus hoef ik me niet uit te spreken of ik wel of niet bij Feyenoord wil werken", aldus Stevens in het Algemeen Dagblad. "Maar ik draai er niet omheen. Feyenoord is een mooie club waar juist nu veel trainers een uitdaging in kunnen zien. Ik ook, zeker wel. Wie mij kent, weet dat dit een club is die me aanspreekt, da's geen nieuws."

"Feyenoord is een club vergelijkbaar met de ambiance van Schalke 04, een club voor gewone, hartstochtelijke mensen. Ik ben geen type voor een club waar de elite elkaar bij thuiswedstrijden treft. Feyenoord is een club die bij gewone mensen diep in het hart zit. En, niet vergeten, er loopt een jonge lichting rond waarmee veel te winnen valt."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!