Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nikolay Mihaylov langer bij FC Twente


15 juli 2011 - Een flinke opsteker voor FC Twente. Doelman Nikolay Mihaylov heeft zijn handtekening onder een nieuw en verbeterd contract gezet tot de zomer van 2014. Aanvankelijk liep het contract tussen FC Twente en de Bulgaarse doelman in 2013 af.

"Ik ben gelukkig bij deze club en ben eigenlijk in Twente echt opgegroeid", aldus Mihaylov op de website van FC Twente "Ik heb gemerkt dat ik elk seizoen beter ben geworden en mij hier prima heb kunnen ontwikkelen. Vorig seizoen heb ik alles gespeeld en een vrij goed seizoen gespeeld, daar ben ik tevreden over."

"Ik ben twee weken geleden 23 jaar geworden en heb als keeper nog een hele loopbaan voor me. Dit nieuwe contract is een juiste stap en keuze voor mij", zo besloot de doelman. Mihaylov is sinds vorig jaar de onbetwiste eerste doelman van FC Twente en het nationale team van Bulgarije.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!