Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zanka niet haalbaar voor PSV


16 juli 2011 - PSV rekent voorlopig niet op de komst van Mathias 'Zanka' Jorgensen. De 21-jarige verdediger van FC Kopenhagen is op dit moment financieel niet haalbaar voor de Eindhovense club.

"We kijken naar andere opties, want ik verwacht niet dat Jørgensen haalbaar is", aldus technisch directeur Marcel Brands in gesprek met het Algemeen Dagblad. Eerder stelde zaakwaarnemer Darryl Powell al dat zijn cliënt in januari mogelijk wel kan worden losgeweekt. Het contract van de verdediger loopt in 2012 af en Jorgensen wil niet verlengen. "Dat moeten we dan bekijken", stelt Brands.

"Eerst moeten we bezien wat het beste is voor nu. Een spits en een verdediger hebben evenveel prioriteit. Dat kan nog even duren, dit weekeinde gebeurt er zeker niets", zo besloot Marcel Brands.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!