Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente speelt Europees in Arnhem


17 juli 2011 - Onder voorbehoud van goedkeuring van de UEFA zal FC Twente haar thuisduel in de voorronde van de Champions League gaan spelen in de Arnhemse Gelredome. Door het stadiondrama van 7 juli is het niet mogelijk het thuisduel tegen FC Vaslui in de eigen Grolsch Veste af te werken.

FC Twente speelt zodoende op dinsdag 26 juli in Arnhem tegen FC Vaslui. Jan van Halst, Manager Algemene Zaken van FC Twente: "Met de betrokken partijen hebben we afgelopen dagen alle mogelijkheden bekeken en gezocht naar een geschikt alternatief om onze thuiswedstrijd in de voorronde van de Champions League te spelen. Drie jaar geleden hebben we door de verbouwing van ons stadion de Europese wedstrijd tegen Arsenal in het Gelredome gespeeld en mede door de goede ervaringen hebben we opnieuw voor het stadion in Arnhem gekozen."

Van Halst vervolgt: "De capaciteit van dat stadion maakt het voor ons mogelijk alle Seizoenclubcardhouders en sponsors de kans te bieden deze wedstrijd te bezoeken. Bovendien voldoet het Gelredome aan de eisen die worden gesteld aan de organisatie van een wedstrijd in de voorronde van de Champions League. We zijn blij dat we in Arnhem een stad hebben gevonden die ons de mogelijkheid biedt deze wedstrijd daar te spelen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!