Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ola Toivonen sluit transfer niet uit


17 juli 2011 - Ola Toivonen sluit een zomerse transfer bij PSV niet uit. De Zweedse aanvaller had graag met PSV in de Champions League gespeeld maar dat is ook komend seizoen niet het geval.

Toivonen in gesprek met het Eindhovens Dagblad: 'De transfermarkt is nog open. Ik speel met veel plezier in Eindhoven en heb het naar mijn zin bij de club, maar er kan nog veel gebeuren. Over er clubs interesse hebben? Daarop heb ik geen commentaar. Het is jammer dat we de afgelopen twee jaar derde zijn geworden met PSV, ik had hier graag Champions League gespeeld.'

Het is tot dusver ook nog onduidelijk waar Fred Rutten de Zweed wil opstellen. Voor de nummer tien positie waar Toivonen het afgelopen seizoen op speelde werd eerder deze maand ook Georginio Wijnaldum naar Eindhoven gehaald.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!