Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Matthew Amoah in beeld bij Ajax'


18 juli 2011 - Matthew Amoah staat op het lijstje bij Ajax. De Ghanese aanvaller van NAC Breda is in beeld om de aanvalslinie te versterken als blijkt dat Geoffrey Castillion nog niet klaar is om de vaste stand-in te zijn van Kolbeinn Sigthorsson.

"Amoah is de revue gepasseerd", aldus trainer Frank de Boer tijdens het trainingskamp in Duitsland tegenover De Telegraaf. "We zullen daar de komende dagen heel zorgvuldig naar kijken. Hij is ervaren, maar normaal worden er liever geen oudere spelers aangetrokken. Het is best lastig. Ik moet me afvragen wie ik in de Champions League in de spits opstel als Kolbeinn Sigthorsson geblesseerd is."

De keuze lijkt dan te vallen tussen Siem de Jong of Matthew Amoah. De Boer: "Precies, als ik voor Siem kies, hoeft Amoah of iemand anders niet te worden gekocht." Voor hetzelfde geld krijgt Castaillion wel de kans. "Ik heb vertrouwen in Geoffrey. Maar hij heeft weer wat vocht in zijn knie en we kunnen niet te lang wachten."

Ajax wil de speler dan ook absoluut niet verkopen. "Dan spreek je over verhuur. Maar dat beslissen we alleen als dat beter voor Ajax en beter voor Geoffrey is." RKC Waalwijk is al langer in beeld mocht Ajax de jonge aanvaller willen verhuren. "Een mooie club als we verhuren," zo besloot De Boer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!