Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax hoopt op langer verblijf Vertonghen


18 juli 2011 - Ajax heeft goede hoop op het afsluiten van een nieuw contract met Jan Vertonghen. De Belgisch international ligt in Amsterdam nog tot de zomer van 2013 vast maar tekent mogelijk toch een nieuwe verbintenis.

"Ik heb hem gevraagd bij te tekenen en hij staat daar positief tegenover", aldus Frank de Boer zaterdag na de 2-0 nederlaag in en tegen Nürnberg tegenover De Telegraaf. "Danny Blind zal op korte termijn met zijn zaakwaarnemer praten."

Opvallend is dat nieuws wel. Manchester City verkocht afgelopen weekend namelijk Jerome Boateng aan Bayern München en wil graag een nieuwe verdediger aantrekken. "Maar Jan heeft daarbij ook aangegeven niet naar elke willekeurige club te gaan", aldus De Boer. "Hij heeft het bij Ajax en in Amsterdam bijzonder goed naar zijn zin."

Tijdens het positieve antwoord ging De Boer verder. "Waarna ik hem heb geschetst welke mooie dingen er kunnen gebeuren als we deze groep twee jaar bij elkaar houden. Daarna kan hij misschien een veel mooiere transfer maken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!