Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord denkt niet aan versterkingen


18 juli 2011 - Een aantal spelers van Excelsior maakten deze zomer de overstap naar Feyenoord. Meer versterkingen zijn in Rotterdam-Zuid volgens technisch directeur Martin van Geel voorlopig niet aan de orde.

"Er is salarisbudget, maar we vinden op de markt van transfervrije spelers nog niet wat we nodig hebben", aldus Van Geel in De Telegraaf. "Maar het woord 'versterking' is de afgelopen drie dagen niet door mijn hoofd geschoten."

In Engelse media wordt Anouar Hadouir in verband gebracht met Feyenoord. De aanvaller van Roda JC heeft een transfervrije status en staat ook in de belangstelling van Middlesbrough. Hadouir lijkt echter aan te slag te gaan bij Alemannia Aachen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!