Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Genk zoekt in Eredivisie naar nieuwe keeper


18 juli 2011 - KRC Genk verkocht afgelopen weekend Thibaut Courtois aan Chelsea en Koen Casteels aan Hoffenheim. De Belgisch kampioen hoopt nu volgens Het Belang van Limburg in de Eredivisie een nieuwe doelman te vinden. Przemyslaw Tyton (Roda JC Kerkrade) en Jasper Cillessen (NEC) zijn in ieder geval in beeld.

"Mijn Vlaams is wel beter geworden, omdat ik een jaar naast BjŲrn Vleminckx heb gezeten", lacht Cillessen tegenover Omroep Gelderland. "Maar ik heb zelf nog niks gehoord. Dus kan ik er niet veel over zeggen. En daarom focus ik mij nu volledig op NEC, ik denk dat we een mooi seizoen kunnen maken, we hebben veel kwaliteit in de selectie."

Cillessen die in Nijmegen nog tot de zomer van 2014 onder contract staat: "Ik ga ook niet zomaar weg bij NEC. Ik ben een jongen van de club, ik zit hier al elf jaar. Toen ik terug kwam met het Nederlands elftal uit BraziliŽ, ben ik eerst even langs De Goffert gereden. Als ik toch weg zou gaan, moet NEC er ook beter van worden."

KRC Genk verkocht Courtois voor maar liefst 9 miljoen euro aan Chelsea, de transfersom die bij de overgang van Casteels is gemoeid werd niet bekend gemaakt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!