Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ klopt opnieuw aan in Friesland voor Beerens


18 juli 2011 - AZ heeft zich opnieuw gemeld bij SC Heerenveen voor ROy Beerens. Aanvankelijk schrokken de Alkmaarders van de vraagprijs van 3,5 miljoen euro. Toch wil AZ de aanvaller opnieuw een poging wagen om trainer Gertjan Verbeek te herenigen met Beerens. De aanvaller zelf ziet een nieuwe uitdaging wel zitten.

AZ is al langer op zoek naar een buitenspeler, Beerens was topkandidaat maar aanvankelijk als te duur betiteld. De ploeg testte vervolgens de 21-jarige Rajiv van La Parra en nam ook contact op met ADO DenHaag over de transfervoorwaarden van Wesley Verhoek. Nu komt AZ toch terug bij Beerens.

'We hebben met AZ over prijzen gesproken', aldus SC Heerenveen-voorzitter Robert Veenstra tegen Voetbal International. 'De situatie is vrij duidelijk, Roy is een goede speler met nog een contract voor twee jaar. Daar hangt een prijskaartje aan en wij zijn op voorhand niet voornemens om de prijs omlaag te brengen. We willen hem ook niet kwijt, maar als het juiste bod op tafel komt, valt er altijd te onderhandelen.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!