Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC zoekt al naar vervanger Amoah


19 juli 2011 - NAC Breda bereidt zich voor op een eventueel vertrek van Matthew Amoah. De Ghanese aanvaller staat in de belangstelling van Ajax om de rol van tweede spits te vervullen. Ook ziet Amoah wel iets in een lucratief avontuur in het Midden Oosten.

Technisch directeur Jeffrey van As klopte al tevergeefs aan bij Danny Koevermans en Jan Vennegoor of Hesselink. "En daarom is het voor ons gewoon het beste als Amoah blijft. Want vind maar eens een spits die er elk seizoen een stuk of vijftien scoort", zegt Van As in BN/DeStem. Waar Koevermans inmiddels heeft gekozen voor Toronto FC zit Vennegoor of Hesselink nog altijd zonder club. NAC zou nu ook denken aan het huren van Geoffrey Castillion van Ajax. Ook RKC Waalwijk wil de aanvaller graag huren.

NAC is nog wel in gesprek met Andreas Lasnik, de Oostenrijkse middenvelder speelde vorig seizoen voor Willem II. "Voordeel van hem is dat hij op diverse posities kan spelen. Lasnik kan bijvoorbeeld ook prima als linksbuiten uit de voeten. Als we hem er nog bij kunnen krijgen, is onze selectie rond. Al zijn spelers die in de voorbereiding afvallen bij topclubs altijd nog een optie. Mits die jongens ons weinig of niets kosten."

Van As heeft vertrouwen in de selectie van NAC: "Er staat nu een goede selectie. De concurrentie, met name op het middenveld, is groot. Daardoor is niemand zeker van zijn plaats. En dat merk je nu aan de scherpte bij de spelers. Iedereen moet er vol voor gaan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!