Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Janko voelt niets voor Russisch avontuur


19 juli 2011 - Marc Janko had zijn loopbaan kunnen vervolgen bij het Russische Anzhi Makhachkala. Ondanks de vele miljoenen kiest de Oostenrijkse aanvaller voor een langer verblijf bij FC Twente.

Voor Janko lag in Rusland een driejarig contract klaar waarbij hij in totaal 8 miljoen euro kon bijschrijven.
Manager Georg Stangassinger van SPOCS Sports consultants sprak nog wel met de clubleiding van Anzhi die op trainingskamp was in het Oostenrijkse Bad Waltersdorf. "Maar Marc wil niet in Rusland wonen en hij is nog niet klaar bij FC Twente", aldus Stangassinger in gesprek met De Telegraaf.

De 28-jarige Janko verloor eind vorig seizoen zijn basisplaats in Enschede. De Oostenrijkse aanvaller leek dan ook deze zomer te verkassen. Door de komst van Co Adriaanse is alles weer anders. Janko en Adriaanse werkten eerder succesvol samen bij Red Bull Salzburg. Janko scoorde vorig seizoen 14 keer in de Eredivisie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!