Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ nog niet klaar op transfermarkt


20 juli 2011 - AZ is nog niet klaar op de transfermarkt. De Alkmaarders hopen zich na Ruud Boymans en Jozy Altidore nog te versterken met een rechtsback en rechtsbuiten, zo laat Gert-Jan Verbeek optekenen tegenover RTV Noord-Holland.

De afgelopen twee jaar zag AZ voornamelijk spelers vertrekken. Zo vertrokken deze zomer alleen al Stijn Schaars (Sporting Lissabon), Nick van der Velden (NEC), Héctor Moreno (Espanyol), Kolbeinn Sigthórsson (Ajax) en Graziano Pellè (Parma). AZ leek haar ambities op zij te moeten zetten maar trok met Altidore (Villarreal) en Boymans (VVV Venlo) twee goede aanvallers aan. Daar blijft het niet bij, zo hoopt Verbeek.

"Ik wil nog een rechteraanvaller en een rechtsback", aldus Verbeek in gesprek met RTV Noord-Holland. Voor de rechtsbuitenpositie probeerde Verbeek al Charlison Benschop uit. "Hij vult dat op zijn manier in, maar dat is niet het type rechtsbuiten dat ik zoek." De afgelopen weken werd AZ al in verband gebracht met Roy Beerens (SC Heerenveen) en Wesley Verhoek (ADO Den Haag).

Ook voor de positie van rechtsback is AZ nog op zoek. "Dan moeten ze wel sterker zijn dan Toine van Huizen. Ik acht hem momenteel goed genoeg voor het rechterrijtje van de Eredivisie. Vinden we geen sterkere, dan blijft hij hier. Anders is verhuur een betere optie voor hem", zo besloot Verbeek.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!