Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ bevestigt komst Altidore


20 juli 2011 - AZ heeft zich definitief versterkt met Jozy Altidore. De jonge fysiek sterke spits tekende in Alkmaar een vierjarig contract. Altidore krijgt bij AZ rugnummer 12 en dient voor de spitspositie de concurrentie aan te gaan met de van VVV Venlo overgekomen Ruud Boymans.

"Ik ben heel blij dat het nu allemaal rond is", reageerde Altidore na het zetten van zijn handtekening tegenover de redactie van AZ.nl. "This is an exciting time. Ik heb nu echt een 'thuis', nadat ik de afgelopen jaren ben verhuurd aan verschillende clubs in Europa. Ik hoop hier op een eerlijke kans en wil bij AZ de volgende stap maken in mijn carrière."

Altidore: "Ik heb net het stadion van AZ van binnen gezien. Looks good! Of ik veel clubs uit de Eredivisie ken? Ja, allemaal wel denk ik. De Nederlandse competitie is overal waar ik gespeeld heb goed te volgen. Het is een competitie met veel jonge talenten. Ik weet via Michael Bradley ook al wat over Gertjan Verbeek. Michael heeft bij sc Heerenveen onder hem getraind en omschrijft Verbeek als een harde maar eerlijke trainer die zorgt dat je er alles uithaalt. Daar houd ik van. In Amerika heb ik ook onder een vergelijkbare Nederlandse trainer gewerkt: Thomas Rongen. Zo'n aanpak bevalt me goed."

"Jozy stond bij ons al een aantal jaar op de scoutinglijst", aldus Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart. "Hij is een jonge, sterke speler met heel veel potentie. Hij kiest nu bewust voor AZ om zijn carrière een nieuwe impuls te geven. Daar zijn we heel blij mee."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!