Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord hoopt supertrio aan te stellen


21 juli 2011 - Feyenoord hoopt nog dit weekend zijn nieuwe trainersstaf bekend te maken. De 48-jarige Ronald Koeman is de beoogde nieuwe coach van de Rotterdammers. Als assistenten zal de oefenmeester Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst krijgen. De drie hebben allen een Feyenoord-verleden en een indrukwekkende staat van dienst: ze voetbalden in totaal 46 prijzen bij elkaar.

Jean-Paul van Gastel moet de rode drood van Feyenoord zijn tussen de jeugdopleiding en de selectie. Van Gastel stond al langer op de nominatie om als assistent bij het eerste aan de slag te gaan. Dat werd volgens De Telegraaf eerder tegengehouden omdat Van Gastel een uitgesproken mening heeft en keihard kan zijn om spelers op hun fouten te wijzen.

Aanvankelijk was het nog een probleem voor Martin van Geel om Giovanni van Bronckhorst over de streep te trekken. Ook Van Bronckhorst had een klap gekregen met het plotselinge vertrek van Mario Been door een stemming in de spelersgroep. Waar Leon Vlemming wel moet vertrekken wil Feyenoord haar clubicoon graag behouden. In Van Bronckhorst wordt een toekomstig trainer van Feyenoord gezien.

Feyenoord en Ronald Koeman gaan een eenjarig contract aan. Mochten het beide partijen bevallen dan zal Feyenoord pas diep in de buidel moeten tasten voor het salaris van Koeman. Mocht het niet bevallen tussen de beide partijen dan zijn droomkandidaten als Louis van Gaal, Co Adriaanse en Dick Advocaat ook eenvoudiger beschikbaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!