Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AS Roma en Ajax praten over Stekelenburg


21 juli 2011 - In het oefenduel tegen Brondby in Denemarken (0-3) stond niet Maarten Stekelenburg maar Kenneth Vermeer onder de lat. De kans is groot dat dit zo blijft. Een delegatie van AS Roma is in Nederland om met Ajax te praten over een transfer van de doelman van het Nederlands Elftal.

AS Roma hoopt de 28-jarige doelman deze zomer los te weken. Gisteren werden Rob Jansen, advocaat Harro Knijff en een official van AS Roma al gespot door een fotograaf van De Telegraaf. Inmiddels heeft in Nederland ook technisch directeur Walter Sabatini zich bij het gezelschap aangesloten.

Ajax dacht deze zomer een miljoenenbedrag voor Stekelenburg op te strijken. AS Roma wil hier niet aan omdat de doelman nog maar een eenjarig contract heeft en zijn verbintenis niet zal verlengen. AS Roma wekte de afgelopen weken de indruk naar andere keepers te kijken maar dat leek slechts een tactiek om de prijs te drukken.

Frank de Boer was gisteren in Denemarken al duidelijk waarom hij Vermeer had opgesteld. "Ik moet rekening houden met een transfer", aldus Frank de Boer. "Het kan niet zo zijn dat mijn tweede keeper nul minuten heeft gemaakt en mijn eerste doelman opeens weg is. Omdat het nu onzeker is dat Maarten nog blijft, stel ik Kenneth ook op in goede wedstrijden. Hij deed het uitstekend."

Maarten Stekelenburg ziet een transfer in ieder geval zitten. Zijn zaakwaarnemer Rob Jansen bereikte inmiddels al een akkoord over de persoonlijke voorwaarden van zijn cliŽnt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!