Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord bevestigt komst Koeman


21 juli 2011 - Ronald Koeman wordt definitief de nieuwe trainer van Feyenoord. Beide partijen zijn een eenjarig contract overeengekomen. Koeman zal worden geassisteerd door Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst.

Koeman op Feyenoord.nl: "Overbodig om te zeggen dat Feyenoord voor mij een geweldige club is om de draad als hoofdtrainer weer op te pakken. Met Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst heb ik straks geweldige assistenten naast me, die ik bovendien al goed ken. Het is mijn stellige overtuiging dat we nog wel eens zeer verrassend voor de dag kunnen komen dit seizoen. Er zit immers volop kwaliteit en talent in deze jonge selectie. Met de spelers en de hele club deel ik de brandende ambitie om te laten zien dat we veel meer kunnen dan uit het recente verleden is gebleken."

"De gesprekken zijn de afgelopen dagen zeer voortvarend verlopen", zegt technisch directeur Martin van Geel. "Veelzeggend en mooi is dat we het nauwelijks over geld hebben gehad, maar voornamelijk over de ambitie die Feyenoord en Ronald delen om ons te revancheren na mindere resultaten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!