Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zulte Waregem biedt opnieuw op De Ridder


22 juli 2011 - De Graafschap heeft ook een tweede bod van het Belgische Zulte Waregem op Steve De Ridder afgewezen. Dat maakte technisch directeur Leen Looyen van De Graafschap bekend in De Gelderlander.

Er is deze zomer al veel interesse in De Ridder maar De Graafschap houdt streng vast aan haar vraagprijs. Naast Zulte Waregem klopten eerder ook FC Utrecht en AZ tevergeefs aan voor de Belgische buitenspeler. De Ridder ligt in Doetinchem nog maar een seizoen vast. De Graafschap riskeert dan ook dat de Belg volgend jaar zomer transfervrij de club verlaat.

Looyen bevestigde dat het bod van Zulte Waregem hoger lager dan dat van een aantal weken geleden. Looyen in De Gelderlander: "Dat klopt, maar het bod komt nog niet overeen met het bedrag dat wij voor Steve willen hebben. Bovendien zijn er nog andere clubs die Steve willen contracteren."

Zulte Waregem wordt gecoacht door Darije Kalezic. De oefenmeester was tot een maand geleden nog trainer van De Graafschap. Kalezic zou graag worden herenigd met De Ridder. Volgens de laatste berichten denkt De Graafschap aan een transfersom van ongeveer 1,5 miljoen euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!