Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap wil nog drie spelers aantrekken


27 juli 2011 - De Graafschap hoopt voor de Open Dag van zondag nog drie spelers binnen te hengelen, zo meldt Omroep Gelderland. Maandagavond bekeek technisch directeur Leen Looyen en trainer Andries Ulderink in België een aanvaller.

Ook probeert de club nog een centrale verdediger en een doelman aan te trekken. Voor de positie van doelman is inmiddels al wat meer duidelijkheid. De Graafschap heeft een bod uitgebracht op de keeper van het Belgische Westerlo. Het gaat om de 24-jarige Yves de Winter. Volgens De Winter wil zijn club voor zondag nog geen besluit nemen of het ingaat op de aanbieding die De Graafschap heeft neergelegd. "Ik zie De Graafschap als een stap vooruit", zegt de keeper. Technisch directeur Leen Looyen wil geen commentaar geven.

De Winter moet in Doetinchem eventueel de opvolger van Boy Waterman worden die naar Allemania Aachen vertrok. Gisteren bood ook de zaakwaarnemer van Elroy Room zich in Doetinchem aan. Room verwacht komend seizoen weinig aan spelen toe te komen door de terugkeer van Piet Velthuizen. Op dit moment is Joost Terol eerste doelman van De Graafschap.

Woensdagavond (190 uur) test de Achterhoekse club twee verdedigers op het complex van vv Doetinchem. Tegenstander is het Turkse Orduspor. Muslu Nalbantoglu maakt daar zijn rentree na een langdurige knieblessure die hem meer dan een halfjaar aan de kant hield.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!