Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente neemt afscheid van Parker


27 juli 2011 - FC Twente heeft per direct afscheid genomen van Bernard Parker. De Zuid Afrikaan keert terug naar eigen land om daar te gaan spelen voor Kaizer Chiefs. Dat betekent voor FC Twente een kostenbesparing op de salarispost.

FC Twente contracteerde Parker in de zomer van 2009 na mede een goed optreden van de aanvaller met Zuid Afrika tijdens de Confederations Cup. Na zeventien wedstrijden, voornamelijk invalbeurten, kwam hij in zijn tweede jaar niet verder. De tweede seizoenshelft van het afgelopen seizoen werd Parker verhuurd aan Griekse Panserraikos. De buitenspeler hoopt nu bij Kaizer Chiefs, 11-voudig kampioen van Zuid Afrika, zijn loopbaan nieuw leven in te blazen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!