Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stekelenburg naar Rome voor medische keuring


29 juli 2011 - Ajax-trainer Frank de Boer rekent nog altijd op een vertrek van doelman Maarten Stekelenburg naar het Italiaanse AS Roma. Om die reden ontbreekt de doelman ook in de selectie van Ajax voor het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen FC Twente.

'Normaal gesproken wordt Kenneth Vermeer onze eerste doelman', meldt De Boer in gesprek met het ANP. 'Daarom moet hij ook tegen FC Twente spelen.' Ondertussen is Stekelenburg naar Italie gevlogen. De doelman gaat een medische keuring ondergaan in Rome. 'We hebben voldoende indicaties om die kant op te gaan. De clubs zijn er vrijwel uit en we gaan ervan uit dat het bij terugkomst helemaal rond is', aldus zaakwaarnemer Rob Jansen.

AS Roma moet nog een bankgarantie aan Ajax afgeven om de transfer door te laten gaan. Naar verluidt betaalt AS Roma een bedrag van 6 miljoen euro aan Ajax. Dat bedrag kan nog met 2 miljoen euro oplopen afhankelijk van prestaties van AS Roma. Ajax zou in Gabor Babos (NEC) een ideale doelman zien om als back-up achter Vermeer te acteren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!