Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil Immers als nieuw boegbeeld


30 juli 2011 - Feyenoord is van plan een poging te wagen om Lex Immers los te weken bij ADO Den Haag, zo meldt het Algemeen Dagblad. Immers is toe aan een nieuwe uitdaging en heeft altijd al een zwak gehad voor Feyenoord.

Immers zou de nieuwe cultheld in De Kuip kunnen worden. Evenals Het Legioen heeft ook Immers een boedhekel aan alles wat uit Amsterdam komt inclusief Ajax. De 25-jarige aanvaller heeft een tattoo van ADO Den Haag op zijn rug maar voelt zich niet verplicht zijn hele voetballeven bij de club te spelen. De aanstaande uitschakeling in de Europa League lijkt Immers het laatste zetje te geven.

Waar in het verleden John de Wolf en Dirk Kuijt uitgroeiden tot boegbeelden zou Feyenoord eenzelfde gevoel hebben bij Lex Immers. Hoewel de mogelijkheden om te investeren nog klein zijn wil Feyenoord toch een poging wagen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!