Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Jong wil eerste spits FC Twente worden


30 juli 2011 - Marc Janko besloot FC Twente deze zomer niet te verlaten nadat bekend werd dat Co Adriaanse in Enschede aan de slag gaat. Dat betekent opnieuw een mooie strijd om de spitspositie tussen de Oostenrijker en Luuk de Jong. Waar Preud'homme duidelijk koos voor De Jong lijkt Adriaanse te kiezen voor Janko als aanvalsleider met De Jong daar achter.

De Jong wil de spitspositie heroveren en kan buigen op een goed vorig seizoen en een goede voorbereiding. "Misschien was de situatie anders geweest als Preud'homme was gebleven. Je moet je tegenover een nieuwe trainer weer helemaal opnieuw bewijzen, maar in het voetbal moet je jezelf altijd bewijzen", aldus De Jong in De Telegraaf. "Mijn doel is en blijft om de spits van FC Twente te worden. Ik weet dat ik ook op de nummer 10-positie belangrijk kan zijn voor de ploeg, maar ik ben een spits en speel het liefst op mijn eigen positie."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!