Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax denkt aan Michel Vorm


30 juli 2011 - Ajax lijkt niet volledig overtuigd van de kwaliteiten van Kenneth Vermeer als eerste doelman. Mocht Maarten Stekelenburg definitief naar AS Roma verkassen dan denkt Ajax er over om Michel Vorm bij FC Utrecht op te halen, zo meldt Sport 1.

De 27-jarige Vorm heeft in Utrecht nog een contract tot volgend jaar zomer. De reservedoelman van het Nederlands Elftal is niet van plan die verbintenis te verlengen omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. Die uitdaging ligt nu mogelijk in Amsterdam bij een vertrek van Stekelenburg naar AS Roma. Ajax zou bereid 1,5 miljoen euro voor Vorm neer te tellen.

Eerder werd Ajax juist in verband gebracht met Gabor Babos. De ervaren Hongaarse doelman mag transfervrij bij NEC vertrekken. Babos zou in Amsterdam juist als stand-in van Kenneth Vermeer gaan fungeren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!