Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tiental FC Twente verslaat Ajax


30 juli 2011 - De eerste prijs van het seizoen komt op naam van FC Twente. In de Amsterdam ArenA legde de ploeg van Co Adriaanse met een 2-1 overwinning beslag op de Johan Cruijff Schaal. FC Twente speelde bijna de gehele tweede helft met een man minder.

Theo Janssen had zo groot een hoofdrol willen spelen in de wedstrijd tussen zijn nieuwe club (Ajax) en zijn oude club (FC Twente). De aanloop leek gunstig, Janssen kreeg zelfs de aanvoerdersband om. Na 21 minuten spelen kwam Janssen op het wedstrijdformulier. Niet met zijn gedroomde openingstreffer maar voor een gele kaart na het neerhalen van een tegenstander in de zestien. De strafschop die volgde werd door Marc Janko binnen geschoten.

Na rust kwam FC Twente al snel met een man minder te staan nadat Berghuis vanwege een vermeende schwalbe een tweede gele kaart kreeg. Op televisiebeelden was later te zien dat Boilesen in ieder geval niet de bal raakte. De man meer situatie werd al snel uitgespeeld. Het was de ingeschoven Alderweireld die met een pegel Mikaylov kansloos liet. De Bulgaarse doelman hield in de resterende minuten met een aantal puike reddingen op de been. Twintig minuten voor tijd kroonde de ingevallen Bryan Ruiz zich matchwinner met een fraai afstandsschot.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!